Fri fragt!

Ved køb over 399,-

Kvalitetsprodukter uden tilsætningsstoffer

Vi elsker kvalitet og sunde produkter til dit kæledyr

Hurtig levering og god service!

Vi leverer fra dansk lager. - Ring 46373900 for vejledning

Børst tænder på din hundTandpleje hos hunde

Børst tænder på din hund hver dag

Vi anbefaler, i tråd med førende hundetandlæger, at du børster tænder på din hund hver dag. Har du en hvalp så sørg for at træne tandbørstning helt fra starten, så den vænner sig til det. Du kan bruge en almindelig tandbørste eller en særlig hundetandbørste og hundetandpasta.

 

Vel vidende at det ikke er alle der kan eller vil børste tænder på sin hund, så følger her et par andre gode råd til at holde din hunds tænder rene.

 

Gør som i naturen: Gi' et kødben

I naturen er ulven voldsomt afhængig af et sundt tandsæt og alligevel får den ikke børstet tænder. Den har også nogle helt andre kostvaner hvor den bl.a. får brugt sine tænder til det der er lavet til, nemlig at knuse og flå. Den flår kødet af byttedyret med sine skarbe fortænder og knuser dets knogler med sine kraftige kæber og kindtænder. Når hunden tygger på et kødben (F.eks. oksebrystben, okseknæ, kalkunskrog, kyllingehalse osv.) i mere end et minut, så bliver tænderne renset og tandkødet masseret.

 

Husk at kødben altid skal gives rå, så de ikke splintrer og helst ikke være tykkere end at hunden kan bide dem over. Ved for hyppig anvendelse af store knogler (F.eks. suppeben) kan hundens tænder blive slidte.

 

Tørret oksehud, pandelapper, okseører og lignende produkter er også rigtige gode til at holde tænderne rene.

 

Undgå foder med korn i

Mange foderproducenter angiver at udformningen af foderpillen hjælper til at rense tænderne. I så fald så hold lige øje med om din hund sluger foderet eller bruger alle sine tænder til at tygge og flå i tørfoderet... Er foderet baseret på majs, hvede eller andre kornprodukter kan du opleve at der kommer en belægning på hundens tænder. Det undgår du ved at f.eks. fodre med BARF (Råt kød).

 

Prøv Plaque Off hvis din hund har tandsten

Har din hund tandsten kan du løsne det ved at tilsætte Plaque-off i hundefoderet og anvende en mikrofibertandbørste til hunde.

 

Pas på med tennisbolde

Tennisbolde er lavet af glasfiber. Når din hund tygger i eller bærer en tennisbold i munden, vil glasfiberen slibe din hunds tænder runde og nærmest ubrugelige i grælle tilfælde. Vi anbefaler derfor at du anvender en gummibold til hunden eller en tennisbold uden glasfiber specielt til hunde.

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
kr
Få 20% rabat i dag
Tilmeld dig nyhedsbrevet!

Få 20% rabat på alle halsbånd, liner, seler, hundetegn, hundesenge, hundelegetøj, og bøger. Tilmeld dig idag!
Rabatkode: