Fri fragt!

Ved køb over 399,-

Kvalitetsprodukter uden tilsætningsstoffer

Vi elsker kvalitet og sunde produkter til dit kæledyr

Hurtig levering og god service!

Vi leverer fra dansk lager. - Ring 46373900 for vejledning

Mængderabat på hundefoder

Storkøb af hundefoder

Har du kennel eller blot et stort forbrug af hundefoder, kan du opnå mængderabat på hundefoder hos Porcani. På foder fra Essential Foods fremgår mængderabatten direkte på varekortet. På de øvrige foderprodukter finder du oplysninger længere nede i denne tekst.

Køb i dag, betal når du vil

Når du betaler med Viabill kan du betale for dit hundefoder når det passer dig. Det betyder at du kan købe ind til mængderabatprisen, men betale hvad der svarer til en pose pr. måned.

Eksempel: Du ved at din hund spiser en pose med 12,5 kg Essential Estate Living på en måned. Sådan en pose koster normalt 519,95. Køber du 6 poser, så får du den til 441,15 kr. (15% rabat) leveret lige til døren. Du vil gerne have leveret 6 poser og spare 15%, men du har måske ikke lige lyst til at smide kr. 2647,- på én gang. I så fald, så skal du vælge betalingsmuligheden Viabill. Her kan du vælge at betale over 6 måneder rente og gebyrfrit. På denne måde opnår du mængderabatten, men betaler kun for en pose hver måned de næste 6 måneder. Se betingelserne her: www.viabill.dk/kredit.

 

Kennelrabat på hundefoder

Hos Porcani kan du få kennelpakker hvis du har et professionelt opdræt. Pakken kan bestå af prøveposer som du kan give dine hvalpekøbere med. Vi vedlægger også en rabatkupon til hvalpekøberens første køb. send os en mail eller ring 46373900 for at aftale nærmere. Vi laver hvalpepakker på Orijen, Acana og Essential Foods.

 

Orijen Storkøb

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
kr
Få 20% rabat i dag
Tilmeld dig nyhedsbrevet!

Få 20% rabat på alle halsbånd, liner, seler, hundetegn, hundesenge, hundelegetøj, og bøger. Tilmeld dig idag!
Rabatkode: