Vi tømmer lageret for CARNILOVE hundefoder, -25 % så længe lager haves (Rabat fratrækkes ved kassen) Køb her

×

Fri fragt!

Ved køb over 499,-

Kvalitetsprodukter uden tilsætningsstoffer

Vi elsker kvalitet og sunde produkter til dit kæledyr

Hurtig levering og god service!

Vi leverer fra dansk lager - Ring +45 71 71 65 71 for vejledning

30 dages fuld returret

Når du handler online hos Porcani har du som udgangspunkt altid 30 dages fuld fortrydelses- og returret.
Varer købt i december kan returneres indtil den 31. januar.

Sådan returnerer du en vare

Lever varen ikke op til dine forventninger kan du naturligvis sende den retur til Porcani eller bytte den på vores lager i Taastrup. Sådan gør du når du sender en vare retur:

- Giv Porcani besked om at har fortrudt dit køb/del af dit køb inden for 30 dage efter at du har modtaget varen på info@porcani.dk
- Pak varen forsvarligt ind
- Vedlæg en kopi af fakturaen, ordrenummer eller andet så vi kan identificere dig.

Du kan også udskrive og udfylde returformularen for hurtigere ekspedition

Send pakken til:

     Porcani Hundeartikler
     Returservice
     Marielundvej 34b
     2730 Herlev 

- Vi anbefaler at du sender varen retur som pakke med Post Danmark da den derved er forsikret og sporbar. Du kan købe billige pakelabels her.

- Du skal selv betale portoomkostningerne for returvaren med mindre vi har pakket en forkert eller defekt vare.

- Køb evt. en returlabel for 48 kroner her: https://coolreturn.coolrunner.dk/porcani/ Det er oftest lang billigere end hvad du skal betale for en pakke på posthuset.

- Efter at vi har modtaget pakken retur vil vi inden for få dage tilbagefører beløbet til dit betalingskort. Har du betalt via bankoverførsel skal du huske at skrive dit registrerings- og kontonummer. Har du betalt med Visa Elektron eller Forbrugsforeningskort kan der gå op til 30 dage inden beløbet frigives til dit kort.

Hvis du ønsker at bytte til en anden størrelse eller farve

Såfremt du ønsker at bytte varen til en anden farve eller størrelse anbefaler vi at du bestiller varen på ny via webshoppen. Dette sikrer en hurtigere ekspedition samt at du modtager den korrekte vare. Varen som du ønsker byttet skal du sende tilbage til os jf. ovenstående (Sådan returnere du en vare), hvorefter vi hurtigst muligt tilbagefører beløbet til din konto eller betalingskort.

Krav til varer du ønsker at sende retur

Varen skal være i samme stand som du modtog den og skal returneres i en sådan stand at salgsværdien ikke forringes. Rent praktisk betyder det at varer hvor emballage, mærkning eller indpakning er brudt eller beskadiget således at den ikke kan gensælges til fuld pris, tages ikke retur. Ligeledes forbeholder vi os også ret til ikke at tage imod varer der lugter af f.eks. tobaksrøg, mados, parfume eller andre faktorer der kan påvirke varens salgsbarhed. For at undgå at varens værdi forringes skal den være rengjort for eventuelle hundehår og savl. Sender du en vare retur der ikke opfylder ovenstående krav forbeholder vi os retten til ikke at refundere beløbet eller kun at refundere en del af beløbet fratrukket værdiforringelsen.

Undtagelser fra returretten

Indgraverede hundetegn, frostvarer og v-mærkede lægemidler (loppe- og flåtmidler) er undtaget returretten og tages ikke retur eller byttes. 

Har vi sendt dig en forkert eller defekt vare

...så beklager vi naturligvis mange gange. Selvom vi gør vores bedste kan der af og til ske fejl. Skulle det ske at varen har lidt skade under transporten, er fejlbehæftet eller simpelthen forkert og skylden er vores, så skal du naturligvis ikke betale for returfragten. Kontakt os på e-mail eller ring på +45 71 71 65 71 så sender vi dig en returlabel til Post Danmark. Vi refunderer ikke udgifter herudover og vi tager ikke i mod pakker sendt pr. efterkrav.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
kr
Få 20% rabat i dag
Tilmeld dig nyhedsbrevet!

Få 20% rabat på alle halsbånd, liner, seler, hundetegn, hundesenge, hundelegetøj, og bøger. Tilmeld dig idag!
Rabatkode: