Fri fragt!

Ved køb over 499,-

Kvalitetsprodukter uden tilsætningsstoffer

Vi elsker kvalitet og sunde produkter til dit kæledyr

Hurtig levering og god service!

Vi leverer fra dansk lager - Ring +45 71 71 65 71 for vejledning

Om Porcani

Porcani har med stor succes leveret hundefoder, hundeartikler, kattemad og katteudstyr siden 2005.

Fra November 2017 er Porcani.dk overtaget af PetCare Scandinavia ApS der er en familie ejet virksomhed med speciale i kvalitetsprodukter til hunde og katte.

PetCare Scandinavia ApS driver www.petlux.dk og www.madbussen.dk, samt butik / showroom på Kildegårdsvej 16B, 2900 Hellerup.

Kvalitet, Design og Stil er vigtige værdier og vort sortiment er nøje udvalgt efter disse kriterier.

Her hos Porcani.dk er alle hunde og katte velkommen, stor som lille og vi hjælper alt det vi kan, med råd og vejledning. 

------------------ 

Porcani er en familieejet dansk internetbutik med kontor og lager i Herlev. Vores mål er at drive en sund og rentabel virksomhed med primært fokus på sundt kornfrit foder, sunde godbidder og sundt, holdbart og meningsfyldt tilbehør til hunde, katte og deres ejere.
  
Anderledes udvalg og gode priser
Hos Porcani finder du både de bedste af de store mærker som du kender fra kædebutikkerne og også en masse specielle mærker som du ikke lige finder alle steder. 1-2 gange om året besøger vi de store kæledyrsmesser i Europa eller USA for at finde nye spændende produkter eller trends.
 
Vi overvåger en hel del af vores konkurrenter for at sikre at vi har konkurrencedygtige priser. Er vi for dyre med en vare i forhold til en konkurrent, så tag kontakt til os. Måske vi kan matche prisen eller finde en anden god løsning.
 
Konrfrit hundefoder
Vi brænder for sundt kornfrit hundefoder med masser af kød baseret på opskrifter der er så naturnære som muligt. Vi gider ikke kunstige tilsætningsstoffer, konserveringsmidler og betegnelser såsom animalske biprodukter, fjerkræ (Hvad dækker det egentlig over?), majs, hvede, soya og andet som ikke naturligt hører til hundens eller ulvens kost.
 
Vi vil ikke pådutte dig et bestemt foder eller fodertype, men vi vil meget gerne hjælpe dig med at læse og forstå indholdsfortegnelsen på fodersækken, sammenligne fodertyper, måltidspriser, allergi-faktorer og meget andet der relaterer til at finde frem til et sundt og godt foder til din hund eller kat.