Fri fragt!

Ved køb over 399,-

Kvalitetsprodukter uden tilsætningsstoffer

Vi elsker kvalitet og sunde produkter til dit kæledyr

Hurtig levering og god service!

Vi leverer fra dansk lager. - Ring 46373900 for vejledning

Klageadgang

Hos Porcani gør vi alt hvad vi kan for at få tilfredse kunder. God service og kvalitet er det vi brænder for. Kun med tilfredse kunder kan vi drive en god forretning.

Er du ikke tilfreds med vores service
Hvis du af eller anden årsag ikke er fuldt ud tilfreds med vores service, så håber jeg at du vil tage dig tid til at kontakte os på mail eller telefon (Du finder numrene nederst på siden) og fortælle os hvad du er utilfreds med samt hvad vi kan gøre, for at gøre dig tilfreds igen. Oftest er det en fejl eller misforståelse som vi kan finde en løsning på  i telefonen eller på mail.

Kan vi ikke blive enige
Kan vi ikke nå til enighed om en vare eller serviceydelse købt hos Porcani, kan du indgive klagen til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk.

EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her - http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse info@porcani.dk

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
kr
Få 20% rabat i dag
Tilmeld dig nyhedsbrevet!

Få 20% rabat på alle halsbånd, liner, seler, hundetegn, hundesenge, hundelegetøj, og bøger. Tilmeld dig idag!
Rabatkode: