Fri fragt!

Ved køb over 399,-

Kvalitetsprodukter uden tilsætningsstoffer

Vi elsker kvalitet og sunde produkter til dit kæledyr

Hurtig levering og god service!

Vi leverer fra dansk lager. - Ring 46373900 for vejledning

Hvalpefoder

Hvalpefoder til store racerFoder til en stor hundehvalp

Forventer du at din hund kommer til at veje over 25 kg skal du som regel anvende et foder til store racer. Det hedder typisk "Large Breed".
Eksempler på godt hvalpefoder særligt til store racer er Orijen Puppy Large Breed, Acana Puppy Large Breed og Essential the Beginning Large Breed

 

Hvor meget foder skal min hvalp spise?

Det afhænger af det enkelte mærke. Læs altid på bagsiden af posen eller spørg foderleverandøren.

 

Hvor mange gange om dagen skal hvalpen spise?

Indtil hvalpen er 6 måneder anbefaler vi at du fodrer 3 gange om dagen.

Fra 6-12 måneder kan du sætte fodringen ned til 2 gange om dagen og herefter kun 1 gang om dagen. Variér gerne tidspunktet.

 

Skal der vand på hvalpefoderet?

I de første par uger kan man bløde foderet op med vand

hvis hvalpen har svært ved at tygge pillerne. Ved hvalpe af store racer skal man dog passe på med at hælde for meget vand på da det kan belaste tarmene unødigt. Kan hunden tygge/sluge foderet uden vand, så lad den hellere gøre det. Det kan hjælpe med at rense tænderne og så har den jo også tænder som skal bruges til noget.

 

Hvalpefoder

Er opdrætterens hvalpefoder det bedste?

Nej. Det er ikke vores overbevisning at opdrætteren altid er den bedste til at anbefale hvalpefoder. Det er dyrt at opdrætte hvalpe og de fleste opdrættere tager gerne og med kyshånd i mod gratis hvalpepakker sponsoreret af foderfirmaerne som de kan give videre til deres hvalpekøbere, ligesom de også selv for sponsoreret hvalpefoder og andre goder for til gengæld at anbefale et bestemt mærke. Læs altid indholdsfortegnelsen på foderet og vurder om du selv synes at det lyder som et godt foder. Er du ikke enig så skift efter ca. 14 dage. Dog vil vi anbefale at du altid fortsætter i ca, 14 dage efter hjemkomsten med samme foder som opdrætteren. Din lille hvalp får nok af nye ting at forholde sig til og så kan det være rart at finde tryghed i noget velkendt - også selvom DU ikke synes om foderet.

 

Kan man fodre hvalpe med BARF?

Ja. Hvalpe kan sagtens få råt kød så snart de har tænder og er færdige med modermælken. I naturen er der ingen hvalpekost. Kun kød og ben. Tag altid en snak med din lokale BARF forhandler inden du begynder med at fodre BARF, så du kan få lagt en individuel kostplan.

 

Hvornår skal jeg skifte til voksenfoder

Afhængigt af størrelsen på din hund skal du skifte når hunden er mellem 8 og 15 måneder. Små hunde er typisk færdigudvokset efter 8 måneder, mens en Grand Danois kræver 1½ år inden skelettet er helt færdigt. En labrador skal typisk skifte fra hvalpefoder til voksenfoder når den er 12-13 måneder. Kig på foderposen, der vil altid være en vejledning.

Kan jeg ikke bare give min hvalp voksenfoder?

Hvalpefoder er tilpasset hvalpens energibehov samt behov for vitaminer og mineraler i vækstperioden. Især for hvalpe af store racer er det vigtigt at vælge et godt hvalpefoder der sikrer en stabil og ikke for hurtig vækst. Hvis du gerne vil fodre med det samme foder som du fodre dine øvrige voksne hunde med, så gå efter et der er godkendt til All Life Stages. Når et foder er godtkendt til All Life Stages opfylder det som minimum kravene til hvalpefoder Det gælder f.eks. Acana Regionals eller Orijen Regional Red.

Må hvalpe få kødben?Hvalp med kødben

Ja, kødben er skønne til at rense tænder med. Både oksehudsben og rå kødben er gode. Men husk at du aldrig må give kogte, bagte eller stegte ben da de kan splintre.

 

Køb hvalpefoder online

Klik her og se en oversigt over hvalpefoder til hurtig levering

 

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
kr
Få 20% rabat i dag
Tilmeld dig nyhedsbrevet!

Få 20% rabat på alle halsbånd, liner, seler, hundetegn, hundesenge, hundelegetøj, og bøger. Tilmeld dig idag!
Rabatkode: