Fri fragt!

Ved køb over 399,-

Kvalitetsprodukter uden tilsætningsstoffer

Vi elsker kvalitet og sunde produkter til dit kæledyr

Hurtig levering og god service!

Vi leverer fra dansk lager. - Ring 46373900 for vejledning

Gå Væk Kat og gå væk hund

Guide: Sådan holder du katten væk fra haven

Er du træt af naboens kat der strejfer rundt og besørger i dine børns sandkasse og i dit blomsterbed? Træt af kattepoter og ridser på bilen? Her finder du et par tips til at holde katten ude af indkørslen og haven.


Get Off My Garden - Gå Væk kat krystaller

Krystallerne fra Get Off My Garden spredes i blomsterbedene med en rive. Lugten virker ubehagelig for både hunde og katte således at de finder et andet sted at besørge. Krystallerne drysses ud af flasken og fordeles jævnt med en rive. Området genbehandles efter regnvejr. Dette gå væk kat er til udendørs brug. Produktet findes også som spray.

 

CatStop - Ultralyd katteskræmmer

CatStop er en katteskræmmer der virker ved at udsende ultralyd som kun katte kan høre. Den er derfor sikker at bruge selvom du har hund eller andre dyr der skal kunne færdes i din have. Catstop katteskræmmer kan anvendes med batteri eller ledning. Læs mere eller køb Cat Stop Katteskræmmeren her!

 

Hjortetakolie

I følge Bolius Boligejernes Videnscenter kan du også anvende Hjortetakolie, som hældes i bedene, men vær opmærksom på at olien er meget ildelugtende og effekten forsvinder hurtigt ved regnvejr. (Kilde: http://www.bolius.dk/kan-hjortetakolie-holde-katte-vaek-fra-haven-14396/)

 

Gå væk kat plante i haven

Planten Coleus Canina er i følge bladet Idé-Nyt også meget effektiv til at holde katte væk fra haven, men bemærk at planten også har en stærk effekt på hunde som heller ikke bryder sig om plantens lugt. (Kilde: http://www.idenyt.dk/Haven/Haven-i-ovrigt/Ga-vak-kat-planten-skrammer-naboens-kat-vak-31348)

 

Gå væk hund
Det er ikke altid kun katte der skal holdes væk fra indkørsler og fortovskanter. Nogle gange er gå væk hund også relevant da det ikke er alle hundeejere der er lige flittige til at samle hundens efterladenskaber op efter sig. Hvis du vil signalere til hundeejeren at du ikke ønsker hundelort i fortovskanten, så kan du købe et gå væk hund skilt og sætte i jorden.

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
kr
Få 20% rabat i dag
Tilmeld dig nyhedsbrevet!

Få 20% rabat på alle halsbånd, liner, seler, hundetegn, hundesenge, hundelegetøj, og bøger. Tilmeld dig idag!
Rabatkode: