Fri fragt!

Ved køb over 499,-

Kvalitetsprodukter uden tilsætningsstoffer

Vi elsker kvalitet og sunde produkter til dit kæledyr

Hurtig levering og god service!

Vi leverer fra dansk lager - Ring +45 71 71 65 71 for vejledning

Vælg det bedste foder til din Coton de tulear

Coton de TulearCoton de Tulear er også kendt som bomuldshunden. Den lille hvide uldtot stammer oprindeligt fra Madagaskar og er blevet vældig populær i Danmark. Bomuldshundens popularitet skyldes dels den lille størrelse, dens sjove og venlige væsen og dels også at den på grund af sin pelstype egner sig til folk der ellers er allergiske over for hunde.

 

Undgå brunt skæg og misfarvning omkring øjnene

Et problem som mange ejere af Coton de Tulear døjer med er brune tårestriber under øjnene og brunt skøg omkring munden. Nogle vælger at farve, blege eller på anden keminsk vis fjerner disse striber. Det anbefaler vi dog ikke at du begiver dig ud i. Dels er det symptombehandling og dels er det ikke særligt sundt. Med det rette foder kan du helt undgå misfarvningerne i hundens pels.

 

Vælg foder til din Coton de Tulear

Når du vælger foder til din Coton de Tulear anbefaler vi at du vælger et foder uden korn og farvestoffer. Farvestofferne i hundefoder kan optages i pelsen og misfarve pelsen. Indeholder foderet laks eller lakseolie, skal du sikre dig at det ikke er laks fra opdræt, da disse laks også ofte fodres med farvestof for at få et flotte laksekød. Vildtfangede laks er somregel fri for farvestoffer.

 

Det bedste foder til Coton de Tulear

Ud fra kundetilbagemeldinger gennem årene er det vores erfaring at Petcurean Nöw Fresh er det bedste foder til en Coton de Tulear hvis man vil undgå tårestriber og misfarvnbing i pelsen. Vi har ikke helt kunne finde frem til hvorfor det nøjagtigt er dette foder, men flere kunder har uafhængigt af hinanden fortalt at tårestriber og misfarvninger er helt forsvundet efter at de er skiftet til Petcurean hundefoder. Vores gær er at det skyldes at foderet er baseret på urenderet kød. Det vil sige kød som indgår som ferkst i produktionen af tørfoderet og ikke som med mange andre kornfrie mærker der anvender kødmel. På denne måde opnår man et højt kødindhold, men et passende niveau af proteinindhold.

 

 

 

- Fiskeolie

- Rødt kød

- BARF

-