Vi tømmer lageret for CARNILOVE hundefoder, -25 % så længe lager haves (Rabat fratrækkes ved kassen) Køb her

×

Fri fragt!

Ved køb over 499,-

Kvalitetsprodukter uden tilsætningsstoffer

Vi elsker kvalitet og sunde produkter til dit kæledyr

Hurtig levering og god service!

Vi leverer fra dansk lager - Ring +45 71 71 65 71 for vejledning

Swipe to the left

En punkteret fodbold ødelægger din hunds tænder

Print
En punkteret fodbold ødelægger din hunds tænder
By Jerry Porsborg 2 years ago No comments

På stranden, i skoven, i haven eller i stuen. Bolde er nemme at have med og de vækker næsten altid glæde hos hunde og er blandt hundens bedste legetøj. Men er bolde nu også det bedste legetøj til din hund?

Boldleg kan give stress

Især jagt- og hyrdehunde kan blive stresset af at jage bolde og kan faktisk blive så boldfikseret, at det er det eneste de tænker på. Blot et par enkelte kast med en bold kan give hunden et så højt stressniveau, at det tager flere dage for hunden at falde ned igen. Er det tilfældet for din hund, bør du finde en mere rolig leg.

Tennisbolde og fodbolde ødelægger hundens tænder

Mange bruger tennisbolde eller slidte læderfodbolde, som man alligevel har liggende i haven. Det er dog slet ikke nogen god idé da begge dele kan slide voldsomt meget på hundens tænder. En tennisbold er beklædt med glasfiber som sliber hundens tænder, når den bider sammen om den. Ligeledes har læderfodbolde det også med at slide unødigt meget på hundens tænder.

I følge Jens Ruhnau fra TandDyreklinikken.dk er erfaringen med slid på hundes tænder, at de slemme tilfælde ofte er forårsaget af tennisbolde, sten og punkterede læderbolde.

Brug bolde beregnet til hunde

Hvis du gerne vil spille bold med din hund, så vælg en god gummibold beregnet til hunde. Chuck-It! laver nogle fantastiske gode bolde, som både er holdbare og uden glasfiber. Skal det være en fodbold, så prøv lige at se på Planet Dog's fodbold. Den er et ret stort hit og vores bedst sælgende bold til store hunde.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
kr
Få 20% rabat i dag
Tilmeld dig nyhedsbrevet!

Få 20% rabat på alle halsbånd, liner, seler, hundetegn, hundesenge, hundelegetøj, og bøger. Tilmeld dig idag!
Rabatkode: