Fri fragt!

Ved køb over 399,-

Kvalitetsprodukter uden tilsætningsstoffer

Vi elsker kvalitet og sunde produkter til dit kæledyr

Hurtig levering og god service!

Vi leverer fra dansk lager. - Ring 46373900 for vejledning

Porcani Award - Årets Nyhed 2014

 Kandiater til årets nyhed 2014:

- Orbiloc Dog Dual hundelygte med 3 års garanti

- Northmate Shield hundedækken

-

 

Tidligere års vindere af "Årets Nyhed"


2013 - Orijen frysetørret foder og godbidder


Orijen har lanceret en ny serie of foder og godbidder. Foderet er perfekt som supplement til BARF eller til kræsne hunde. Godbidderne består af rent kød og indmad, som er frysetørret. Det vil sige at der ikke er anvendt nogen form for konservering eller tilsætningsstoffer. Kun reelle produkter. ingen godbidder kommer i nærheden af disse lækre snacks.

 

Se mere om Orijen frysetørret her

 

2012 - Green Foderskål

Green  foder- og aktivitetsskålen løb med prisen i 2012. Green foderskål har på fornem vis kombineret de bedste egenskaber fra aktivitetsbolde med spis langsomt madskåle. I løbet af de sidste 2 år har vi set flere og flere udgaver af spis langsomt madskåle uden at nogle af dem virkelig har imponeret eller været særlige store salgssucesser. Fordelen ved Green foderskåle i forhold til foderbolde og traditionelle spis-langsomt-skåle er bl.a.:

- Skålen får hunden til at spise langsomt samtidig med at den stimuleres mentalt.

- Det er nemt og hurtigt at fylde foder i skålen

- Skålen kan både bruges til tørfoder, vådfoder og BARF.

- Skålen er nem at rengøre

- Skålen står godt fast på gulvet

- Skålen kan bruges af både store og små hunde

Læs mere om Green Foderskål her.

 

2011 - Thundershirt

Da den "magiske" trøje Thundershirt kom til Danmark i 2011 blev den lynhurtigt en succes og noget som rigtig mange hudneejere talte om. Den blev også mødt med en vis skepsis, som dog hurtigt blev gjort til skamme. Rigtig mange hundeejere har haft glæde af Thundershirten, som på naturlig og kærlig vis beroliger din hund i stressede situationer. Thundershirten står ikke altid alene, men virker godt i samspil med f.eks. Adaptil eller Zylkene. Fordelen ved Thundershirt er at du får et værktøj til at "nå ind til" din angste hund og derfra får nemmere ved at træne den ud af stressede situationer.

 

Læs mere om Thundershirt her

  

2010 - Buster Outdoor serien

Buster serien fra det danske firma Kruuse ramte plet med en rigtig god kvalitet til en overkommelig pris. Buster har lyttet til kunderne og udviklet en serie af hundedækkener der har hvad mange længe har efterspurgt: En åbning i ryggen til selen eller halsbåndet, masser af reflekser og et godt varmt materiale med god pasform - og så i farver der passer til tidens mode. Vigtigst af alt, så er prisen på et niveau der ligger langt under andre dækkener af samme kvalitet.

 

Se Buster vinterjakke til hunde her

 

2009 - Bacon Boblemaskine

 Maskinen er omtalt og anvendt af hundeadfærdstræneren Victoria Stilwell i TV programmerne "Det er mig eller hunden". De populære bobler med bacon smag er sjove for både hund og ejer og samtidig kan de tjene et praktisk formål at få en understimuleret hund til at brænde en hulens masse krudt af.

 

Varen er desværre udgået, da firmaet bag gik konkurs.

 

2008 - Furminator underuldskarte

Den største og mest revolutionerende nyhed til hundeejere i rigtig mange år. Furminatoren fjerner effektiv 90% af hundens løse hår, så du slipper for pels i hele huset. Den koster godt nok 10 gange så meget som en traditionel gummibørste, men den virker til gengæld 20 gange så effektiv. Med en labrador i huset kan man undre sig over at man nogensinde har kunne leve uden.

Køb Furminator her

 

2007 - Canine Genius Leo

Leo fra Canine Genius var med til at starte en bølge af nye legetøjstyper til hunde. Legetøj der har det formål at stimulere og aktivere hunden. Canine Genius Leo kan bruges af alle hunde og sværhedsgraden kan øges ved at sætte flere af dem sammen eller endda kombinere dem med lillebroren "Mike".

 

Se mere om Leo her

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
kr
Få 20% rabat i dag
Tilmeld dig nyhedsbrevet!

Få 20% rabat på alle halsbånd, liner, seler, hundetegn, hundesenge, hundelegetøj, og bøger. Tilmeld dig idag!
Rabatkode: