Fri fragt!

Ved køb over 499,-

Kvalitetsprodukter uden tilsætningsstoffer

Vi elsker kvalitet og sunde produkter til dit kæledyr

Hurtig levering og god service!

Vi leverer fra dansk lager - Ring +45 71 71 65 71 for vejledning

Acana Grass-Fed Lamb

Acana hundemad med lam og æble - Eneste animalske proteinkilde er lam.
Varenummer: 945550109

Lagerstatus: På lager

40,00 kr
Abonnement oplysning

* Påkrævede felter

Acana Singles

Fri fragt til døren eller pakkeshop ved køb over 499,- 

Hurtig levering! Indenfor 1-2 dage

Stort udvalg af fodersamt mange andre produkter til hunde og katte

10 år i DanmarkHøj ekspertise fra dansk lager

Detaljer

Acana Grass-Fed Lamb er et hundefoder hvor lam er den eneste animalske proteinkilde. Det vil sige at du finder ikke rester af hverken kylling eller fisk i foderet.

Acana Lam og Æble er godt til allergihunde

Det kan ofte være vanskeligt at finde ud af helt præcist hvad din hund er allergisk overfor da meget foder indeholder "animalske biprodukter" som kan dække over mange proteinkilder. Der er desuden næsten altid lidt kylling eller kyllingefedt eller fiskeolie i foder. Med Acana's Singles Serie ved du helt præcist hvad og hvor de animalske proteiner stammer fra. I dette tilfælde kun fra fritgående lam.

Som at nedlægge et byttedyr

Der er masser af gode råvarer i Acanas foder og for at komme så tæt på naturen indeholder foderet både kød, brusk og indmad svarende til hvis din hund havde nedlagt og fortæret et byttedyr i naturen. Der er hverken korn eller kartofler i foderet og det er således både meget allergivenligt og diabetes-venligt.

Uden kunstige tilsætningsstoffer

Da foderet indeholder 50% kød og en masse naturlige frugter og grøntsager har det ikke været nødvendigt at tilsætte syntetiske vitaminer eller mineraler. Det eneste der er tilsat er Zink, som ikke findes tilstrækkeligt i råvarerne.

Har din hund allergi?

Acana med lam og æble er et godt hundefoder til hunde med allergi. Da der kun er en animalsk proteinkilde kan du anvende foderet til at udrede allergikilden. Der er heller ikke korn i foderet og du slipper derfor også for lagermideallergi. Foderet har endvidere et lavere proteinindhold end mange andre Acana (og Orijen) fodervarianter og kan derfor med fordel anvendes til hunde der ikke fungerer så godt på alt for proteinholdigt foder.

Yderligere information

Generelt

Producent Acana Singles

Fodertype

Smag Lam
Fodertype Tørfoder

Doseringsvejledning

Voksen
Hundens vægt Normal aktiv hund
(De fleste familiehunde)
Meget aktiv hund
(F.eks. jagt eller brugshund)
2 kg 40g 60g
5 kg 60g 120g
10 kg 120g 180g
20 kg 200g 300g
30 kg 270g 420g
40 kg 330g 510g
50 kg 400g 600g
60 kg 450g 690g

Acana anbefaler at du fordeler maden over to daglige måltider og holder øje med din hunds tistand og vægt og juster mængden efter din hunds behov.

Drægtig/Diegivende Drægtig: øg mængden med 25-50% Diegivende: tæven fodres frit efter hvad den kan spise.

Ingredienser

Ingredienser Dehydrret lam, udbenet lam, grønne linser, røde linser, lammelever, æbler, lammefedt, grønne ærter, gule ærter, rapsolie, alger, kikærter, græskar, gulerødder, lammekallun, lammenyre, frysetørret lammelever, tang, cikorierod, ingefær, pebermynteblade, citronmelisse, blandede tocopheroler (konserverende), tørret Enterococcus faecium gæringsprodukt.

Næringsindhold

Råprotein 27%
Råfedt 15%
Vand/Fugt 12%
Calcium 2,0%
Fosfor 1,3%
Råfiber 6,5%
Omega-3 0,8%
Omega-6 1,6%
Glucosamin 600 mg/kg
Chondroitin 800 mg/kg

Energiindhold

Energi ME: 3288 kcal/kg (395 kcal. pr. 250ml/120g bæger), med 29% fra protein, 39% fra fedt, samt 32% fra frugter og grøntsager.

Bedømmelser (3)

Acana Lamb & Okanagan AppleBedømt af JVS
Rating
Acana Lamb & Okanagan Apple Er et dejligt hundefoder som sikre at mine 2 hunde er glade og mætte. Acana Lamb & Okanagan Apple sikre at jeg er fri for allergiske udslæt og kløe. (Indsendt den 22/12/2016)
Acana Lamb & Okanagan AppleBedømt af JVS
Rating
Acana Lamb & Okanagan Apple er et dejligt hunde tørfoder, Som sikre at jeg har 2 glade hunde, Med Lamb & Okanagan Apple er jeg helt ude om at min hund har nogen for for allergiske udslæt, hvilket betyder alt. (Indsendt den 22/12/2016)
ya lader til at synes at det smager fantastiskBedømt af Nicolai Walther
Rating
Ikke en finger at sætte på dette produkt - har dog ikke smagt på det, men vores Aya lader til at synes at det smager fantastisk :) (Indsendt den 18/07/2016)

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Acana Grass-Fed Lamb

Hvordan vurderer du produktet? *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Rating

Produkt Spørgsmål

Ingen spørgsmål endnu.