Fri fragt!

Ved køb over 499,-

Kvalitetsprodukter uden tilsætningsstoffer

Vi elsker kvalitet og sunde produkter til dit kæledyr

Hurtig levering og god service!

Vi leverer fra dansk lager - Ring +45 71 71 65 71 for vejledning

Acana Grasslands Kattefoder med lam

Acana Grasslands kattemad er et kornfrit kattefoder med 75% lam, and, æg og fisk til katte i alle aldre
Varenummer: 945550057

Lagerstatus: På lager

50,00 kr
Abonnement oplysning

* Påkrævede felter

Acana Regionals

Fri fragt til døren eller pakkeshop ved køb over 499,- 

Hurtig levering! Indenfor 1-2 dage

Stort udvalg af fodersamt mange andre produkter til hunde og katte

10 år i DanmarkHøj ekspertise fra dansk lager

Detaljer

Acana Grasslands kattemad er et korn- og kartoffelfrit kattefoder med højt kødindhold bestående af lam, and æg og fisk. Halvdelen af råvarerne leveres ferske og halvdelen tørret inden det blandes sammen til foderpiller. Ingredienserne afspejler kattens jagtbytte i naturen med kød fra fritgående dyr og vildtfangede fisk der skånsom tilbereds i Acana's canadiske køkken.

Råvarer af enestående høj kvalitet
Alle råvarerne er opdrættet eller fanget i Canada på canadiske farme eller i de mange omkringliggende søer og havområder. Kødet der indgår i foderet er fra fritgående dyr og alle råvarer der indgår i foderet er godkendt som menneskeføde.

Lavt indhold af kulhydrater - Ingen korn!
I modsætning til det meste kattefoder på markedet er Acanas kattemad fri for kornprodukter, ris og kartofler og det har dermed også et lavt indhold af kulhydrater - PÅ samme måde som foderet er sammensat i naturen. Grunden til at vi ikke mener at der skal være for mange kulhydrater i kattemad er at hurtigt omsættelige kulhydrater ofte forbindes med livsstilssygdomme såsom diabetes og overvægt. Med Acana Grasslands sikrer du din kat et naturligt og stabilt blodsukkerniveau.

Kan bruges til steriliserede og kastrerede katte
Den naturlige sammensætning af Acana's kattemad sikrer at du med fordel kan anvende det til katte der er neautraliserede og som ellers har tendens til overvægt og urinvejsproblemer.

Fiskeolie til gavn for pelsen
Foderet er tilsat fiskeolie fra vildtfangede sild for at sikre din kat en flot, sund og skinnende pels.


Både til killinger og voksne katte
I naturen spiser både killinger og voksne katte det samme. Acana's kattemad er udviklet så det opfylder alle krav til et sundt og nærende killingefoder. Brug det til både killinger, voksne katte og senior katte.

Yderligere information

Generelt

Producent Acana Regionals

Ingredienser

Ingredienser

Græs-fodret lam (8%), frisk and (8%), friske hele æg (8%), dehydreret lam (8%), dehydreret hel sild (8%), dehydreret kalkun (8%), hele grønne ærter, hele røde linser, hele kikærter, lammefedt (6%), frisk vildtfanget nordlig gedde (5%), rå lammelever (4%), frisk andekråse (lever, hjerte, nyere) (4%), frisk kalkun (4%), hele grønne linser, hele havebønner, hele gule ærter, lyssej-olie (2%), soltørret alfalfa, lammebrusk (1%), rå lammekallun (1%), tørret brun tang, frisk hel græskar, frisk hel melongræskar, frisk hel pastinak, frisk grøn kål, frisk spinat, frisk sareptasennep, frisk majroe, friske hele gulerødder, friske Red Delicious æbler, friske Bartlett pærer, frysetørret lever (lam og and) (0,1%), friske tranebær, friske blåbær, cikorierod, gurkemejerod, mælkebøtte, glat burre, lavendel, lægestokrose, hyben.

Næringsindhold

Råprotein 37%
Råfedt 20%
Råaske 8,5%
Vand/Fugt 10%
Calcium 1,8%
Fosfor 1,4%
Råfiber 3%
Omega-3 1,0%
Omega-6 2,5%

Energiindhold

Energi Den Metaboliserbare Energi er 4040 kcal/kg (485 kcal pr. 250ml/120g bæger), med 37 % fra protein, 21% fra grøntsager og frugter, samt 42 % fra fedt.

Bedømmelser (1)

Kvalitets madBedømt af Anita Albrechtsen
Rating
Kvalitets mad til min guldklump ❤️ Højt indhold af protein. Katten elsker det. (Indsendt den 10/08/2016)

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Acana Grasslands Kattefoder med lam

Hvordan vurderer du produktet? *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Rating

Produkt Spørgsmål

Ingen spørgsmål endnu.